Prikolica za konje Mustang MONARCH

Blagovna znamka: Mustang trailers
Šifra izdelka: 02-MS
Dobavljivost: Prednaročilo, dobava v marcu 17
39,990.00€
-+
 

Povprašajte o tem artiklu

Ne želim javne objave vprašanja


Inovativna prikolica za konje MUSTANG Monarch predstavlja svetovno novost - izvlečni del z ležiščem poveča bivalni prostor in razširi kapaciteto ležišč iz dveh na štiri osebe. 

Na voljo je  celotno bivalno udobje, ki obsega garderobo, kuhinjo z omaricami, dvojni kuhalnik, korito in hladilnik z zmrzovalnikom. V kopalnici je še kemični wc in tuš. Presenetljivo prostorni bivalni prostor vsebuje tudi sedežno garnituro z mizico, ki se hitro lahko spremenijo v udobno ležišče. 

Poleg udobja za jahače pa so tudi v prostoru za konje vsi detalji načrtovani za njihovo maksimalno varnost in dobro počutje. Kot na primer veliko stransko okno, ki se odpira navzven in ima vgrajeno rešetko, svetel prostor z vgrajeno ventilacijo in dovajanjem svežega zraka.

Konji so v prikolici postavljeni diagonalno, z glavo obrnjeno nazaj in stran od prometa. V prostorni prikolici lahko prevažamo dva velika konja, tri manjše ali celo štiri Islandske ponije. Nastavljive pregrade nam omogočajo različne postavitve za maksimalno udobje konjev.

Kot vse prikolice za prevoz konjev podjetja MUSTANG Trailers, je tudi Monarch načrtovan za udoben in varen transport vaših konjev. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje